Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

3:14 μ.μ.

Θέλετε να γλιτώσετε από το καθημερινό ξεσκόνισμα και να δείτε τα έπιπλά σας να διατηρούν τη γυαλιστερή όψη τους για περισσότερο χρόνο; Η λύση έρχεται από το παιδικό δωμάτιο.

Ρίξτε μερικές σταγόνες baby oil επάνω στο βρεγμένο πανάκι το οποίο χρησιμοποιείτε για το ξεσκόνισμα και θα δείτε τη σκόνη να παγιδεύεται στο λεπτό και τα χρώματα στα έπιπλά σας να ζωντανεύουν. Αφήστε που θρέφει και το ξύλο.

Προσοχή! Στο πανάκι θα πρέπει να βάλετε ελάχιστο baby oil, γιατί αν σας πέσει παραπάνω, τότε τα έπιπλα σας θα δείχνουν λαδωμένα και όχι γυαλισμένα.


Πέρα, όμως, από τα έπιπλά σας με λίγο baby oil μπορείτε να γυαλίσετε σχεδόν όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σας... τις βρύσες, τους πάγκους και τα ασημικά σας.

Επίσης ρίχνοντας λίγο baby oil σε ένα βαμβακερό πανί μπορείτε να γυαλίσετε με αυτό τις δερμάτινες τσάντες και τα παπούτσια σας.

Τέλος, με λίγο από αυτό το «μαγικό» υγρό μπορείτε να φτιάξετε πόρτες και κρεβάτια που τρίζουν. Ρίξτε λίγο στο σημείο από το οποίο ακούγεται το τρίξιμο και κάθε ενοχλητικός ήχος θα γίνει παρελθόν.

Πηγή: spirossoulis.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου