Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

4:45 μ.μ.

Είστε άνω των 18 και μένετε μόνες σας; Τότε υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε να έχετε μέσα στο σπίτι σας. Ξεφορτωθείτε τα, λοιπόν, και αμέσως θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Δείτε ποια είναι αυτά;

Πλαστικά συρτάρια Τα πλαστικά και διάφανα συρτάρια είναι λίγο κιτς και ξεπερασμένα. Γι'αυτό καλό θα ήταν να τα ξεφορτωθείτε και να επενδύσετε σε ένα πιο καλό και διαχρονικό υλικό για συρτάρια, όπως είναι το ξύλο.

Posters χωρίς κορνίζες Αυτός ο τρόπος διακόσμησης είναι αποδεκτός σε φοιτητικά και παιδικά δωμάτια αλλά όσο μεγαλώνετε καλό θα ήταν να μην έχετε στους τοίχους σας εικόνες, φωτογραφίες και πόστερ χωρίς κορνίζες.

Υπνόσακος Εντάξει το να έχετε έναν υπνόσακο στην αποθήκη για τις διακοπές δεν είναι κακή ιδέα. Αλλά το να έχετε τον υπνόσακο μονίμως στρωμένο στη μέση του σαλονιού ή στο υπνοδωμάτιό σας είναι λάθος. Είστε πλέον ενήλικες, οπότε φερθείτε ανάλογα.


Μεταλλικό κρεβάτι Αν έχετε παρατηρήσει στο σώμα σας διάφορους ανεξήγητους μώλωπες τότε ίσως το μεταλλικό κρεβάτι σας να ευθύνεται για αυτό. Προτιμήστε ένα ξύλινο. Όσο μεγαλώνετε η άνεση είναι αυτό που χρειάζεστε από ένα κρεβάτι.

Πλαστικά μαχαιροπίρουνα Ήρθε η ώρα να ενηλικιωθείτε και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε πλαστικά μαχαιροπίρουνα. Πετάξτε τα πλαστικά και αγοράστε μεταλλικά. Μπορεί να ξοδεύετε λίγη ώρα παραπάνω στο πλύσιμο αλλά θα νιώθετε πολύ πιο όμορφα αν τρώτε με κανονικά μαχαιροπίρουνα.


Πλαστικές καρέκλες Οι πλαστικές καρέκλες είναι αποδεκτές μόνο στο μπαλκόνι και στον κήπο. Πετάξτε τις από το εσωτερικό του σπιτιού και αντικαταστήστε τις με ξύλινες.

Μη ανατομικό στρώμα Ο ύπνος είναι ιερό πράγμα και θα πρέπει να προσφέρετε στον εαυτό σας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να κοιμάστε καλά και ξεκούραστα. Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε κάτι παραπάνω αλλά είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα ανατομικό στρώμα για το κρεβάτι σας.

Ψεύτικα ζώα Όσο και αν αγαπάτε τα παλιά σας αρκουδάκια ήρθε η ώρα να μεγαλώσετε και να τα βάλετε στην αποθήκη (μπορεί να σας χρειαστούν για τα παιδάκια σας).

Πλαστικά ποτήρια Είναι διαφορετική απόλαυση να πίνετε τον καφέ σε χάρτινο ή πλαστικό ποτήρι και διαφορετική να τον πίνετε σε μια όμορφη γυάλινη κούπα. Κρατήστε τα πλαστικά ποτήρια μόνο για κάποιο πάρτι που θα διοργανώσετε ή πετάξτε τα.


Πετσέτες θαλάσσης στο μπάνιο Οι πετσέτες θαλάσσης δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται πουθενά αλλού εκτός από τη θάλασσα. Αν, λοιπόν, χρησιμοποιείτε τις πετσέτες θαλάσσης στο μπάνιο σας, τότε ξεφορτωθείτε τις αμέσως. Η θέση τους είναι αλλού και αυτό είναι κάτι που το ξέρετε πολύ καλά κατά βάθος.

Κρεμάστρες από το καθαριστήριο Μην κρατάτε τις κρεμάστρες από το καθαριστήριο. Είναι άσχημες και δεν βοηθάνε στη σωστή οργάνωση της ντουλάπας σας. Καλό είναι να έχετε ομοιόμορφες κρεμάστρες για τα ρούχα σας.

Οτιδήποτε από τον πρώην σας Όσο και να τον αγαπούσατε, τώρα η σχέση σας έχει τελειώσει και εσείς πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας. Όσο κρατάτε πράγματα του πρώην σας μέσα στο σπίτι, τόσο πιο δύσκολα θα τον ξεπεράσετε. Κάντε το μεγάλο βήμα και πετάξτε όλα όσα σας τον θυμίζουν.

Πηγή: spirossoulis.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου