Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

10:00 π.μ.

Αν τα παιδιά σας ξυπνούν στη μέση της νύχτας και έρχονται στο κρεβάτι σας ή αν κάποιο από αυτά αρρώστησε και πρέπει να κοιμηθείτε μαζί του τότε αυτό το υπέροχο κρεβάτι είναι ιδανικό για εσάς. Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο κρεβάτι δημιουργήθηκε με προϊόντα ΙΚΕΑ και φτιάχτηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να κοιμάται όλη η οικογένεια μαζί σε ένα κρεβάτι.
Η μητέρα Elizabeth Boyce έχει 6 παιδιά εκ των οποίων τα πέντε είναι κάτω των 11 ετών. Χρησιμοποιώντας λοιπόν την πονηριά της έφτιαξε ένα κρεβάτι ώστε όλη η οικογένεια να κοιμάται με ασφάλεια στα στρώματα της ΙΚΕΑ.
Δύο κουκέτες χρησιμοποιήθηκαν για να φτιαχτούν τα πλαϊνά του κρεβατιού ενώ ένα king size στρώμα βρίσκεται στη μέση για την ίδια, τον σύζυγο της και το μικρότερο παιδί τους.
Όπως αναφέρει η μητέρα το καθένα από τα παιδιά λατρεύει το κρεβάτι του και στόχος της ήταν να κοιμούνται καλύτερα, φαίνεται πως αυτό λειτουργεί καλά για εκείνα καθώς κάθε παιδί έχει τον δικό του χώρο και μένουν στο δικό τους κρεβάτι πράγμα το οποίο είναι κυριολεκτικά θαύμα.
Πηγή:www.coolhome.gr 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου