Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

10:00 π.μ.

Το μπάνιο θα πρέπει να είναι το πιο άνετο και συγχρόνως ένα από τα πιο καθαρά δωμάτια στο σπίτι σας.

Η καθαρή ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε στη μπανιέρα ή με ένα ζεστό ντους, δίνοντάς σας όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τη νέα ημέρα. Δείτε εδώ πώς να καθαρίσετε αποτελεσματικά το μπάνιο.
 Γρήγορο καθημερινό καθάρισμα
πλοποιήστε το καθημερινό καθάρισμα τακτοποιώντας τον πάγκο του μπάνιου και την περιοχή του νιπτήρα. Εγκαταστήστε ένα δοχείο για οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα στον τοίχο και δίπλα του ένα δοχείο για σαπούνι, και προσθέστε ντουλάπια, εμποδίζοντας τη σκόνη να μπει μέσα.
Προκειμένου να αποφύγετε την αύξηση της σκόνης και των τριχών σε καθημερινή βάση, σκεφθείτε να αφήσετε μερικά απαραίτητα καθαριστικά εργαλεία στο μπάνιο σας, όπως πανάκια σκουπίσματος και μια σφουγγαρίστρα. Τα συστήματα σφουγγαρίσματος Swiffer® προσφέρουν απόλυτη καθαριότητα χωρίς τη χρήση κουβά. Σκεφθείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα αναζητάτε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο μπάνιο σας!
Στο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις ημέρες καθαριότητας, μαζέψτε τις τρίχες και άλλες ακαθαρσίες με μια κίνηση χάρη στο καινοτόμο πανάκι Swiffer® Sweeper.
Εβδομαδιαία καθαριότητα εις βάθος
Λόγω της υγρασίας, η σκόνη τείνει να συσσωρεύεται σε ράφια και πάγκους, ενώ εάν βουρτσίζετε καθημερινά τα μαλλιά σας για μια ολόκληρη εβδομάδα, όλος ο τόπος θα γεμίσει με τρίχες. Είναι ώρα για την εβδομαδιαία σχολαστική καθαριότητα του μπάνιου.
Ξεκινήστε με το Swiffer® Dusters, για να απαλλαγείτε από τρίχες και σκόνη που βρίσκονται στα υψηλότερα σημεία, όπως ράφια, φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα ή ακόμη και στα μπουκάλια των αρωμάτων.
Απομακρύνετε τα χνούδια και τη βρωμιά από το πάτωμα με το Swiffer® Sweeper με στεγνό πανάκι, το οποίο παγιδεύει αποτελεσματικά τη σκόνη στο πέρασμα της.
Τέλος, ολοκληρώστε με ένα σχολαστικό καθάρισμα από τοίχο σε τοίχο, χρησιμοποιώντας ένα διάλυμα που διαλύει τη βρωμιά.
Αντιμετώπιση των αλάτων
Εάν παρατηρήσατε ότι η βρύση του μπάνιου σας έχει αρχίσει να χάνει τη λάμψη της, οι γυάλινες πόρτες του ντους να γίνονται λιγότερο διαφανείς και τα πλακάκια να εμφανίζουν μια υπόλευκη επίστρωση, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα άλατα. Το Viakal προσφέρει γρήγορη λύση που διαρκεί. Εξουδετερώνει τα άλατα και σβήνει εντελώς τη θαμπάδα, δίνοντας στο μπάνιο σας τη λάμψη που επιθυμείτε. Η μοναδική πολυμερής τεχνολογία προ-λάμψης που έχει ενσωματωθεί στη φόρμουλα προλαμβάνει την ανάπτυξη των αλάτων. Απομακρύνει κυριολεκτικά τις σταγόνες του νερού, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα σχηματισμού αλάτων. Προστατεύει τις επιφάνειες από περαιτέρω καταστροφή, διατηρώντας τις καθαρές και αστραφτερές για περισσότερο καιρό.
Πηγή: epithimies.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου