Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

10:00 π.μ.


Βιβλία, βάζα, κορδέλες, πιάτα, ακόμα και η ταπετσαρία που περίσσεψε από το υπνοδωμάτιο, όλα μπορούν να αξιοποιηθούν δίνοντας νέα εικόνα στον χώρο σας. Υιοθετήστε τις παρακάτω ιδέες για να αλλάξετε τη διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου, με αντικείμενα που ήδη έχετε στο σπίτι αλλά δεν χρησιμοποιείτε πια.
  • Αξιοποιήστε τα γυάλινα μπουκάλια και βάζα που δεν χρησιμοποιείτε. Διαλέξτε όσα από αυτά έχουν παρόμοιες αποχρώσεις ώστε να δίνουν ομοιόμορφη εικόνα και να δένουν αρμονικά με τον χώρο - σε αυτό θα βοηθήσουν και τα κατάλληλα λουλούδια, αν επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε σαν βάζα.
  • Προβάλετε τα ενθύμια από τα ταξίδια και τις διακοπές σας, ενσωματώνοντάς τα σε συνθέσεις και διακοσμητικά καλάθια όπως τα κοχύλια, οι αστερίες, τα οποία προσθέτουν έναν πιο προσωπικό τόνο στην διακόσμηση, καθώς αντικατοπτρίζουν ευχάριστες αναμνήσεις και εμπειρίες από τη ζωή σας. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια συλλογή με μικρά μπουκάλια όπου μέσα σε κάθε ένα θα φυλάτε άμμο από την περιοχή που επισκεφτήκατε.

  • Χρησιμοποιήστε χαρτί ή ταπετσαρία για να ντύσετε το πίσω μέρος μιας βαρετής βιβλιοθήκης η ραφιέρας, η οποία έτσι θα αποκτήσει στυλ και θα αναδείξει τα αντικείμενα που θα τοποθετηθούν μπροστά της.

  • Βάλτε χρώμα και πινελιές ζωντάνιας σε ένα δωμάτιο με τον πιο απλό τρόπο: Προσθέστε χρωματιστές λωρίδες σε ένα μονόχρωμο φωτιστικό ή κορδέλες σε ένα απλό γυάλινο βάζο και ανανεώστε το.

  • Βγάλτε από το συρτάρι τα παλιά πιάτα της γιαγιάς ή όσα δεν χρησιμοποιείτε πια και δημιουργήστε μια σύνθεση αταίριαστων σκευών που θα δώσει μία pop νότα πάνω από το κρεβάτι ή στον τοίχο του καθιστικού σας.

  • Χρησιμοποιήστε τις παλιές ξύλινες κρεμάστρες σας για έναν πιο καλόγουστο και ξεχωριστό τρόπο να κρεμάτε τις αφίσες στο δωμάτιό σας, δίνοντας έναν πιο handmade και ξεχωριστό τόνο στον τοίχο.


  • Αν έχετε τζάκι το οποίο έχει πέσει σε αχρηστία εδώ και καιρό, μπορείτε να καλύψετε τον αναξιοποίητο χώρο με βιβλία και να δώσετε την εντύπωση μιας πρωτότυπης βιβλιοθήκης.
  • Βγάλτε τις παλιές χρωματιστές κουβερτούλες που δεν χρησιμοποιείτε και τοποθετήστε τις στους ακάλυπτους πάγκους ή τα καναπεδάκια σας για να αποκτήσουν έτσι μια πιο «χουχουλιάρικη» υφή και να ζεστάνουν χρωματικά τον χώρο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου