Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

10:00 π.μ.

Αχ αυτό το καλοκαίρι που μας παίρνει τα μυαλά και δεν μας αφήνει να καθόμαστε λεπτό μέσα στο σπίτι… Κι όταν λέμε μέσα, το εννοούμε, αφού το μόνο που θέλουμε είναι η βεράντα, ο κήπος ή η αυλή μας για τα καλοκαιρινά μας βράδια που τα μοιραζόμαστε με φίλους, αγαπημένους μας ανθρώπους ή απλώς ακούγοντας μουσική και διαβάζοντας ένα βιβλίο! Πώς μπορούμε όμως να κάνουμε αυτά τα μέρη ακόμη πιο καλοκαιρινά δημιουργώντας ατμόσφαιρα και στυλ; Έχουμε μερικές υπέροχες καλοκαιρινές ιδέες για κάθε τύπο… σπιτιού. Εσείς απλώς… διαλέξτε!

1. Φαναράκια παντού
Τοποθετήστε μικρά ή μεγαλύτερα φαναράκια σε όσα περισσότερα σημεία μπορείτε. Αυτή η ιδέα ταιριάζει σε όλα τα σπίτια, είτε έχετε βεράντα, είτε κήπο, είτε αυλή! Το φως μέσα από τα φαναράκια θα δώσει μια αισθησιακή και μυστηριώδη νότα στα καλοκαιρινά σας βράδια.

2. Χαλιά στο γκαζόν ή στα πλακάκια…
Ναι τα χαλιά δίνουν τον μαροκινό αέρα που μυρίζει καλοκαίρι, σε συνδυασμό με πολύχρωμα υφάσματα και μαξιλάρια και νιώθεις πως είσαι πολύ πιο μακριά απ΄ότι στον κήπο ή στη βεράντα του σπιτιού σου!

3. Μια αιώρα για χαλάρωση
Η αιώρα δεν είναι μόνο υπέροχη και χαλαρωτική αλλά δίνει και στυλ στον χώρο όπου βρίσκεται. Αν δεν έχετε κήπο ή αυλή, μη διστάσετε να τη βάλετε στη βεράντα σας, αρκεί να μην έχετε μικρά παιδιά…

4. Κρεμάστε κουρτίνες στην πέργκολα

Αν είστε από τους τυχερούς κι έχετε μια πέργκολα στο σπίτι σας, τότε κρεμάστε κουρτίνες, γάζες ή υφάσματα για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο πραγματικά θεατρικό σκηνικό για τις καλοκαιρινές σας στιγμές!

Πηγή: fe-mail.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου