Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

10:00 π.μ.

YΛΙΚΑ

για 1 μεγάλο μπουκάλι
2 νεροπότηρα χυμό από φρέσκα λεμόνια
2 νεροπότηρα ζάχαρη
2 κ.σ.ξύσμα λεμονιού

ΒΗΜΑΤΑ 

Στύβετε τα λεμόνια και τα περνάτε από σουρωτήρι. 
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το σουρωμένο χυμό ,προσθέτετε τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού.Βράζετε μέχρι να δέσει ο χυμός. 
Αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε με τη βοήθεια ενός χωνιού στο μπουκάλι.Το φυλάτε στο ψυγείο- 
Κάθε φορά που θέλετε να απολαύσετε λεμονάδα γεμίζετε ένα ποτήρι κατά το ένα τρίτο με το συμπυκνωμένο χυμό και απογεμίζετε με παγωμένο νερό. 

‘Ενα ολόφρεσκο φυλλαράκι δυόσμου να επιπλέει στο ποτήρι θα κάνει τη διαφορά!.

Πηγή: roomnews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου