Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

10:00 π.μ.

Θέλεις να ανοίγεις τις ντουλάπες και τα συρτάρια σου και να ξεχύνεται μια απίστευτη μυρωδιά;; Θα σου πω την δική μου αγαπημένη και αυτή δεν είναι άλλη από την…….Λεβάντα!!

Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με δύο τρόπους:

Ο πρώτος και πολύ αποτελεσματικός είναι σε μία παλιά πετσέτα να ρίξεις μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και να την βάλεις στην ντουλάπα ή στο συρτάρι σου. Με αυτό τον τρόπο τα ρούχα σου θα μυρίζουν φρεσκάδα και εσύ θα νιώθεις υπέροχα!

Το δεύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις άνθη λεβάντας, τα οποία μπορείς να αποξηράνεις (ειδικά αν είσαι από τους τυχερούς και έχεις έστω μια γλαστρούλα στο μπαλκόνι σου!!) και να γεμίσεις μικρά πουγκάκια. Μπορείς να τα τοποθετήσεις οπουδήποτε! Από την ντουλάπα σου…μέχρι το αυτοκίνητο ή και διάσπαρτα μέσα στο σπίτι. Η μυρωδιά που αναδύεται είναι πραγματικά απίστευτη! Μπορείς επίσης να ρίξεις και 1-2 σταγόνες αιθέριο έλαιο σε κάθε πουγκάκι αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις, γιατί θα είναι πολύ έντονο το αποτέλεσμα.

Αυτά από εμένα. Ο καθένας μπορεί να διαλέξει τη δική του αγαπημένη μυρωδιά. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη και φαντασία!!

Πηγή: roomnews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου