Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

10:00 π.μ.
Οι ζεστές ημέρες ήρθαν και αρχίσαμε να βγαίνουμε για μια ακόμα χρονιά στις παραλίες. Αλλά με τι εξοπλισμό; Τα γνωστά τα περσινά;
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και είναι καιρός να προσαρμοστείτε! Νέες εφευρέσεις προτείνουν καινούργιες ιδέες με αντικείμενα που θα γεμίσουν τα κενά της ζωής μας και θα μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Την κάνουν όμως; Για να δούμε!


Θήκη για το αναψυκτικό σας, τον καφέ σας ή το ποτό σας. Η πολυτέλεια στη ζωή μας, χωρίς να στοιχίζει ακριβά.




















«Ντουλαπάκι» προσωπικών αντικειμένων! Το κουβαλάς, περήφανος, στην παραλία και αρχίζεις και το βιδώνεις στην άμμο. Βγάζεις την πετσέτα με την κατάλληλη τρύπα από το εσωτερικό του και την προσαρμόζεις ανάλογα στο ντουλαπάκι. Τώρα είσαι έτοιμος να τοποθετήσεις κινητά, ρολόγια, χρυσαφικά, χρήματα και ότι πολύτιμο κουβαλάς στην παραλία.

Προϋποθέτει:

Αμμώδη παραλία
έρημη παραλία (τουλάχιστον όσο το βιδώνεις)
και μια τάση για σπατάλη χρημάτων












Θέλεις να γυρίσεις μπρούμυτα, να μαυρίσει και η πλάτη, αλλά παράλληλα έχεις κι ένα περιοδικό που θέλεις να συνεχίσεις το διάβασμα. Η συγκεκριμένη καρέκλα πρόκειται για πολυεργαλείο. Μετατρέπεται σε ξαπλώστρα, έχει τρύπα για το κεφάλι σου όταν γυρνάς μπρούμυτα, κι έχει και τρύπες για τα χέρια για να μπορείς να γυρίζεις σελίδα άνετα. Λεπτομέρειες: θήκη για καφέ, ποτό, αναψυκτικό και μαξιλαράκι για το κεφάλι.

















Τι εννοείς φτυαράκια, τσουγκράνες κι ένα σωρό άχρηστα αντικείμενα για την παραλία; Εδώ ήρθε το πλαστικό γάντι-φτυάρι που σκάβει την άμμο και παράλληλα γυμνάζει.!











Είναι μια παιδική συνήθεια που δεν θέλεις να εγκαταλείψεις, αλλά είσαι πια και μια κυρία! Ιδού λοιπόν τα βατραχοπέδιλα με τακούνι για να στέκεσαι πάντα στο ύψος σου!



















Πετσέτα τρίλιζα και ξαναγίνεσαι παιδί!










Μάσκα καταδύσεων με βιντεοκάμερα και φωτογραφική μηχανή.












Βαρέθηκες να ανοίγεις την μπύρα με τα δόντια; Βγήκε το μαγιό ανοιχτήρι! Τέρμα πια ο οδοντίατρος!












Πετσέτα θαλάσσης που γίνεται φόρεμα για τις γυναίκες και τήβεννος για τους άντρες.



















Το έξυπνο μαγιό επαγρυπνεί για σένα. Με ένα αδιάβροχο μετρητή ακτίνων UV, είναι εκεί να σε προειδοποιεί για την υπερέκθεση στον ήλιο. Ακοίμητος φρουρός για την προστασία σου.

















Εργασία και διασκέδαση! Το ειδικό εξάρτημα ανίχνευσης μετάλλων σας βοηθάει να εξερευνήσετε θάλασσες και ακτές και που ξέρετε, να βρείτε τον θησαυρό σας.


















Πηγή: ovalme.net

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου