Σάββατο 9 Μαΐου 2015

2:00 μ.μ.
Για να διακοσμήσετε τους εξωτερικούς σας χώρους , μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα και οικονομικά έπιπλα κήπου , όπως για παράδειγμα έναν καναπέ  ή ένα παγκάκι.
Όπως βλέπεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στήσεις τα τσιμεντόλιθα στο ύψος που θέλεις να έχει ο παγκάκι σου και στην συνέχεια να περάσεις μέσα από τις τρύπες τους χοντρά τετραγωνισμένα κομμάτια ξύλου, ώστε να αντέχουν το βάρος.

Εννοείται πως από πάνω θα πρέπει να βάλεις τα μαξιλάρια σου για να κάθεσαι πιο αναπαυτικά.


Άλλη μια  κατασκευή ιδανική για την διακόσμηση της αυλής σου, μιας και μπορείς να φυτέψεις μέσα στους τσιμεντόλιθους τα λουλούδια που προτιμάς είναι η παραπάνω.


Τώρα περνάμε στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού, όπου μπορείς να φτιάξεις ολόκληρο σύνθετο για το home cinema χρησιμοποιώντας μόνο τσιμεντόλιθα και εντυπωσιακά κομμάτια από ξύλο.


Το ίδιο όμως μπορείς να κάνεις και  για να φτιάξεις μια βιβλιοθήκη και γιατί όχι και ένα γραφείο, εξάλλου να θυμάσαι ότι μπορείς και να τα βάψεις στο χρώμα που επιθυμείς.





Και άμα θες  να φτιάξεις έναν καναπέ εσωτερικού χώρου αυτή τη φορά, η διαδικασία είναι ακόμη πιο εύκολη μιας και δεν χρειάζεσαι ξύλα για βάση, παρά μόνο τους τσιμεντόλιθους και όμορφα μαξιλάρια.



Και με τον ίδιο τρόπο φυσικά μπορείς να φτιάξεις και την βάση για το κρεβάτι σου, η οποία θα συγκρατήσει το στρώμα.


Τέλος, καθαρά από άποψη διακόσμησης μπορείς να χρησιμοποιήσεις βαμμένα τσιμεντόλιθα ως ανθοδοχεία, για να βάλεις σε όλο το σπίτι τα λουλούδια σου.
 Πειραματιστείτε λοιπόν και καλή επιτυχία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου