Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

1:59 μ.μ.


Φτιάξτε το σωστό καθαριστικό: 4κ.σ μαγειρική σόδα με ¼ φλ. χλιαρό νερό. Ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Ρίχνετε το καθαριστικό στο τάπερ και το αφήνετε 30 λεπτά. Και τέλος ξεπλένετε και θα δείτε πως δεν θα υπάρχουν υπολείμματα.


Πώς διώχνετε την μυρωδιά: Βάλτε μια τσαλακωμένη εφημερίδα μέσα στο τάπερ σας το κλείνετε με το καπάκι του, το αφήνετε για μια δύο μέρες έτσι θα απορροφήσει τις δυσάρεστες οσμές. Πλύντε το τάπερ με ζεστό νερό και σαπούνι πριν το ξαναχρησιμοποιήσετε.


   


Χρησιμοποιείτε γυάλινα τάπερ  που είναι ανθεκτικά και πλένονται εύκολα. Όσο για τα πλαστικά προσέξτε όταν τα βάζετε μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων γιατί μπορούν να δημιουργηθούν πιο εύκολα λεκέδες που ίσως δεν θα φεύγουν καθόλου.
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου