Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

8:00 μ.μ.


Ενώ μέχρι τώρα τη ζηλεύαμε για το απόλυτο στιλ της , ήρθε η μέρα που θα μας κάνει να ζηλέψουμε και το... σπίτι της. Κακά τα ψέματα, όταν μία γυναίκα είναι τόσο elegant και έχει... άποψη στο ντύσιμο της, σίγουρα δε γίνεται να μην τηρεί το ίδιο και σε όλα τα κομμάτια της ζωής της.
H Kate Moss άνοιξε το σπίτι της για τη βρετανική Vogue και μας άφησε να το χαζεύουμε για ώρες. Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Τόσο οι εξωτερικοί του χώροι όσο και τα μικροαντικείμενα είναι τόσο... εκλεκτά και προσεγμένα που ακόμη και οι πιο διάσημοι διακοσμητές θα τα ζήλευαν. Όσο για την γκαρνταρόμπα της; Θα σας δείξουμε μερικά πραγματάκια, αν και το θέμα γενικώς... πονάει. Καταλαβαίνετε, πως πολλοί μικροί θησαυροί κρύβονται μέσα της και η ιδιοκτήτριά τους αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση.
Θέλαμε να πιστέψουμε πως η φωτογραφία με τα Louboutins ήταν ψεύτικη-όσο και αυτή με τις τσάντες-, αλλά δυστυχώς όχι. Το supermodel είναι εθισμένη με τις συγκεκριμένες γόβες, για αυτό κιόλας έχουν κυκλοφορήσει και οι γνωστές ... So Kate. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως μιλάμε για τον μικρό παράδεισο μίας γυναίκας. Γόβες και τσάντες που δεν ξέρεις ποιες να πρωτοδιαλέξεις. Όσο για τη συλλογή με τα γυαλιά ηλίου, απλά θα πούμε πως μία εικόνα κάνει για χίλιες λέξεις. Όπως ανέφερε και η ίδια, τα γυαλιά ηλίου σε βοηθάνε να παίξεις με το ντύσιμό σου. Δεν έχει και άδικο!


Kate-Moss-shoes-Vogue-27Jan15-Mike-Trow b 1080x720
Kate-Moss-sunglasses-Vogue-27Jan15-Mike-Trow b 1080x720
Kate-Moss-handbags-Vogue-27Jan15-Mike-Trow b 426x639

Η Kate Moss αποκάλυψε πως τις έχει κατανεμημένες ανάλογα με το στιλ και το μέγεθός τους

Και το δωμάτιο των φιλοξενούμενων όμως δε μας άφησε ασυγκίνητους. Δεν είναι μόνο το ιδιαίτερο στιλ του που τραβάει τα βλέμματα, αλλά και η... ιστορία του. Χρόνια πριν μετακομίσει η οικογένεια της Kate, αποτελούσε το δωμάτιο όπου έγραφε ο ποιητής Samuel Taylor Coleridge.

Kate-Moss-bed-Vogue-27Jan15-Mike-Trow b 1080x720

Και για τους πιο alternative της διακόσμησης, ο χώρος της κουζίνας θα τους χαροποιήσει αρκετά. Μπορεί τα περισσότερα σπίτια να έχουν κάπου κρεμασμένο το «Home Sweet Home», ο DJ Fat Tony όμως σκέφτηκε να τους κάνει δώρο ένα κάδρο λίγο πιο... προχώ. Για ευνόητους λόγους δε θα το μεταφράσουμε, αλλά στόχος του είναι να πείσει τους ενοίκους του σπιτιού, πως δεν πρέπει να νοιάζονται για τίποτα!

Kate-Moss-fuck-it-Vogue-27Jan15-Mike-Trow b 1080x720

Και η φωτογραφία μαμάς και κόρης όμως αποτελεί... στολίδι του σπιτιού και σίγουρα ο μπαμπάς πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος για τα δύο αυτά κορίτσια. Και ποιος δε θα τις έβαζε στην καλύτερη γωνία του σπιτιού για να τις κοιτάζει!

Kate-Moss-Testino-print-Vogue-27Jan15-Mike-Trow b 426x639

Και μιας και αναφερθήκαμε στον Jamie Hince, η σύζυγός του μας αποκάλυψε το πιο έξυπνο αντικείμενο που έχει στην κατοχή του. Τι είναι αυτό; Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται, ένα άγαλμα-μπιμπελό της καλλονής συζύγου του αποτελεί το στήριγμα για τα... καπέλα του. Δημιουργός του ο Marc Quinn και σίγουρα κάθε άντρας θα το ζήλευε.

Kate-Moss-Marc-Quinn-Vogue-27Jan15-Mike-Trow b 426x639

Προχωρώντας προς τα έξω, απολαύσαμε το απόλυτο πράσινο, αφού ο κήπος της μας θύμισε πραγματικά... εξοχή. Έδειξε αρκετά ενδιαφέρον για τη διακόσμηση του, αφού αρχικά ήταν λίγο μονότονος. Και μιας και μιλήσαμε για εξοχή, να σας δείξουμε και το μικρό σπιτάκι που υπάρχει στη γωνία του οικοπέδου από την εποχή που μετακόμισαν και κρύβεται μέσα από τις συκιές.

Kate-Moss-garden-Vogue-27Jan15-Mike-Trow b 1080x720
Kate-Moss-wendy-house-Vogue-27Jan15-Mike-Trow b 1080x720

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου