Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

2:32 μ.μ.
Τα περισσότερα σπίτια δεν έχουν διακοσμημένες σκάλες, αλλά τελευταία φαίνεται να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο η συγκεκριμένη τάση. Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες που θα αναβαθμίσουν την σκάλα σας και θα τους δώσουν μοντέρνα πινελιά.
Διακοσμήστε με βάση τα χρώματα του σπιτιού Διαλέξτε και για τη σκάλα το χρώμα που κυριαρχεί στο σπίτι σας και με αυτό σαν κριτήριο βάψτε τις σκάλες σας σε παρόμοιες (ή συμπληρωματικές) αποχρώσεις.
Ομπρέ Μία ωραία επιλογή είναι να επιλέξτε 2 ή 3 αποχρώσεις και να βάψετε τις σκάλες σας σε διάφορα χρώματα που θα σκουραίνουν ή θα ανοίγουν σιγά σιγά. Κάθε σκαλοπάτι θα έχει άλλη απόχρωση ξεκινώντας για παράδειγμα με σκούρο πράσινο και καταλήγοντας σε παλ φυστικί στο τελευταίο σκαλοπάτι.












Μπορείτε να διακοσμήσετε τις σκάλες σας με ομπρέ σχέδιο (αριστερά) ή με διαφορετικά σχέδια σε κάθε σκαλοπάτι (δεξιά)
Φράσεις που εμπνέουν Μία από τις αγαπημένες μας επιλογές είναι οι φράσεις που μας εμπνέουν στην καθημερινότητά μας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να διακοσμήσετε βάζοντας είτε αισιόδοξα μηνύματα, είτε αγαπημένες λέξεις. Μπορείτε να αλλάζετε σε κάθε σκαλοπάτι τη γραμματοσειρά αλλά να κρατάτε σταθερό το χρώμα ή να κρατάτε σταθερή τη γραματοσειρά και να αλλάζετε το χρώμα.

Μπορείτε να επιλέξετε μια όμορφη γραμματοσειρά και να γράψετε διαφορετικές λέξεις σε κάθε σκαλοπάτι.














Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε φράσεις που σας εκφράζουν σε κάθε σκαλοπάτι (δεξιά) ή αστεία αυτοκόλλητα (αριστερά).
Σχέδια Μία καλή ιδέα είναι να επιλέξετε ένα όμορφο σχέδιο που σας αρέσει ή ένα μοτίβο ή ακόμα και κάποιο γεωμετρικό σχέδιο και να βάλετε το ίδιο ή διαφορετικό (σε παρόμοιες αποχρώσεις όμως) σε κάθε σκαλοπάτι.

Μπορείτε να βρείτε ένα σωρό σχέδια είτε γεωμετρικά είτε με μοτίβα αλλά μία επίσης καλή και χιουμοριστική πρόταση είναι να βάλετε σε κάθε σκαλοπάτι τις θερμίδες που χάνετε ανεβαίνοντάς το
Πίνακας και κιμωλία Μια άλλη τάση είναι ο μαυροπίνακας ανάμεσα στα σκαλοπάτια έτσι ώστε να γράφει κάποιος ό,τι θέλει με κιμωλία και αναλόγως την εποχή να το αλλάζει όπως αυτός επιθυμεί. Βέβαια, το σκούπισμα θα γίνεται εφιάλτης, δεν νομίζετε;

Αν είστε τύπος που αλλάζετε συχνά άποψη μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα
 σκαλοπάτια με τον μαυροπίνακα για να γράφετε ό,τι θέλετε και να τα αλλάζετε
 όσο συχνά επιθυμείτε

Αριθμοί Μία κλασική επιλογή είναι να βάλετε σε κάθε σκαλοπάτι έναν αριθμό. Έτσι θα ξέρετε και εσείς και οι καλεσμένοι σας πόσα σκαλοπάτια ανεβοκατεβαίνετε κάθε μέρα.














Μία απλή λύση είναι να αριθμήσετε το κάθε σκαλοπάτι.
Αστεία αυτοκόλλητα Υπάρχουν πολλά αυτοκόλλητα που θα αναβαθμίσουν τις σκάλες σας και κάποια από αυτά είναι πολύ αστεία. Το καλό με τα αυτοκόλλητα είναι πως όταν τα βαρεθείτε τα βγάζετε και βάζετε άλλα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου