Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

4:41 μ.μ.
Μπορεί να μην έχετε μπει ποτέ στον κόπο να διακοσμήσετε το σπίτι σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό φέτος. Σας έχουμε 7 απλά βηματάκια για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τον πιο ερωτικό τρόπο. 
Διαλέξτε το θέμα της διακόσμησης Αποφασίστε αν η διακόσμηση θα είναι μοντέρνα, παλιομοδίτικη, με καρτούν, με καρδούλες ή παραδοσιακή. Αφού πάρετε την απόφασή σας ψωνίστε τα αντίστοιχα διακοσμητικά στοιχεία έχοντας στο νου σας το θέμα σας.
Διαλέξτε τα χρώματα που θα έχει η διακόσμησή σας Καλό είναι να επιλέξετε 1-3 χρώματα έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί χάος. Σίγουρα στην επιλογή των χρωμάτων θα βοηθήσει και το θέμα που έχετε επιλέξει.
thehomeissue_valentinos01
Τα λουλούδια είναι must για να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα. Μην τα ξεχάσετε με τίποτα.
Αγοράστε μερικά λουλούδια Άγιος Βαλεντίνος και λουλούδια πάνε μαζί. Επομένως, καλό είναι να διαλέξετε μερικά κόκκινα, ροζ ή λευκά λουλούδια για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Μερικά ροδοπέταλα που θα οδηγούν στην κρεβατοκάμαρά σας δεν είναι άσχημη ιδέα ειδικά αν έχετε πονηρές βλέψεις για εκείνη τη βραδιά (που σίγουρα θα έχετε). 
Βάλτε κεριά και διακοσμήστε με αυτά το χώρο σας Τα κόκκινα, λευκά ή ροζ κεριά με άρωμα τριαντάφυλλου ή βανίλιας θα δώσουν μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο χώρο.
Νηστικός Βαλεντίνος δεν χορεύει Όσο τέλεια κι αν είναι η διακόσμηση, αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως χωρίς το σωστό φαγητό δεν γίνεται τίποτε. Φροντίστε να στρώσετε το τραπέζι μ’ ένα όμορφο τραπεζομάντιλο και να το στολίσετε με μερικά κεριά και λουλούδια. Επίσης, φροντίστε το φαγητό, είτε είναι παραγγελία απέξω είτε το φτιάξετε με τα χεράκια σας είναι ελαφρύ.
shutterstock_243691234
Διακοσμήστε όμορφα το τραπέζι που θα φάτε. Γεμίστε το με καρδούλες, κεριά και λουλούδια. Φυσικά, μην ξεχάσετε να το στολίσετε και με το αγαπημένο φαγητό του συντρόφου σας.
Μια κάρτα είναι αρκετή Φτιάξτε μόνος σας μια κάρτα για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας κι εκφράστε έτσι την αγάπη σας. Αν θέλετε ένα πιο χιουμοριστικό αποτέλεσμα μπορείτε απλά να διακοσμήσετε την κάρτα σας σαν παιδί, γεμίζοντάς την με glitter.
Τα ζαχαρωτά θα σας φτιάξουν τη διάθεση Γεμίστε μερικά μπολάκια με καραμέλες και ζαχαρωτά για να κάνετε λίγο πιο παιχνιδιάρικη τη διακόσμηση του σπιτιού σας.
thehomeissue_valentinos02
Η σοκολάτα είναι αφροδισιακή. Ταϊστε τον αγαπημένο σας με αυτή και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου