Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

1:38 μ.μ.

Στο feng shui (αρχαία κινέζικη τέχνη και πρακτική διαρρύθμισης του χώρου για να φέρουμε την αρμονία στο περιβάλλον και να γίνουμε πιο παραγωγικοί) τα συσσωρευμένα παλιά αντικείμενα που έχουμε σε αποθήκες, πατάρια ή ντουλάπια του χώρου μας, αντιπροσωπεύουν τις αποφάσεις που δεν πήραμε και την ανικανότητα μας να κοιτάξουμε το μέλλον μας.

Ξεφορτώνοντας τα άχρηστα αντικείμενα από το σπίτι και τον επαγγελματικό μας χώρο αυτή την άνοιξη μπορούμε να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε την οικονομική ευημερία μας και να διατηρήσουμε τα οικονομικά μας σταθερά ακόμη και σε μια ασταθή οικονομία όπως η σημερινή.


Όταν καθαρίζουμε υποσυνείδητα ανοίγουμε μονοπάτια προς τον  πλούτο,  που μπορεί να είναι ένας μεγαλύτερος μισθός, περισσότεροι πελάτες, περισσότερες συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες ή ακόμα και ένας μεγαλύτερος τραπεζικός λογαριασμός.

Παρακάτω θα δείτε 10 συμβουλές feng shui καθαριότητας που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε αυτόν τον πλούτο:

1.Καθαρίστε την μπροστινή πόρτα σας.
Όλη η θετική ενέργεια, μπαίνει στο σπίτι σας, από την μπροστινή σας πόρτα. Μια καθαρή πόρτα προσελκύει την ευημερία ενώ μια βρώμικη ή κακοδιατηρημένη πόρτα την αποκρούει.

2. Αντικαταστήστε τις καμένες εξωτερικές και τις εσωτερικές λάμπες.
Εάν τα δωμάτιά σας είναι σκοτεινά, έτσι θα είναι και το οικονομικό σας μέλλον. Αντικαταστήστε τις λάμπες έτσι ώστε να προσελκύσετε τον πλούτο.

3. Καθαρίστε τα παράθυρά σας.
Τα παράθυρα είναι τα μάτια του σπιτιού. Όταν αυτά είναι λεκιασμένα με θαμπή ορατότητα δεν έχουμε πλήρη εικόνα όλων των επιλογών και των οικονομικών δυνατοτήτων μας.

4. Απομακρύνετε τα ξερά και αποξηραμένα φυτά και λουλούδια.

Τα φυτά αυτά συμβολίζουν την νεκρή ενέργεια συνεπώς απαραίτητη είναι η αντικατάσταση τους με υγιή, ζωντανά φυτά, έτσι ώστε να μεγαλώσει και η ευημερία στη ζωή μας.

5. Καθαρίστε την καρέκλα του γραφείου σας.
Ένα λεκιασμένο, σπασμένο, ή σχισμένο κάθισμα γραφείου  αντιπροσωπεύει την αμέλεια που υπάρχει στον εργασιακό τομέα. Καθαρίστε την καρέκλα σας ή πάρτε μια νέα για να βελτιώσετε την προοπτική σταδιοδρομίας σας.

6. Αντικαταστήστε τους σπασμένους καθρέφτες.
Ένας σπασμένος καθρέφτης θαμπώνει την ενόραση μας. Καλό θα ήταν λοιπόν να τον απομακρύνουμε και να τον αντικαταστήσουμε με έναν καινούργιο για να έχουμε μια καθαρή ματιά στο οικονομικά εύρωστο μέλλον μας!

7. Καθαρίστε τους ιστούς αράχνης.
Οι ιστοί αράχνης συμβολίζουν την εμμονή και την προσκόλληση σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Πρέπει να τους καθαρίσετε έτσι ώστε να μπορείτε να κινηθείτε προς τα εμπρός.

8. Διορθώστε βρύσες που στάζουν & άλλες διαρροές.
Οι διαρροές  στο σπίτι μας, αντιπροσωπεύουν τη διαρροή του πλούτου που έχουμε στην κατοχή μας. Αν αυτές σταματήσουν, η οικονομική ευημερία στην ζωή μας θα επιστρέψει.

9. Σφίξτε τα χαλαρά πόμολα και τις λαβές στις πόρτες σας.
Όταν οι λαβές είναι χαλαρές δεν μπορείτε να κρατήσετε μεταφορικά και κυριολεκτικά τα χρήματά σας. Καλό είναι να τα σφίξτε και ο πλούτος θα είναι πάντα μέσα στην παλάμη σας!

10. Καθαρίστε το φούρνο σας.
Ο φούρνος σας, αντιπροσωπεύει τον πλούτο. Κρατήστε τον φούρνο σας καθαρό και φτιάξτε αμέσως την κουζίνα σας εάν αυτή δεν λειτουργεί σωστά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου