Τρίτη 15 Απριλίου 2014

12:09 μ.μ.
Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει ποιες είναι οι επιδράσεις από την κρίσιμη πανσέληνο και την έκλειψη σελήνης τον Απρίλιο και ποια ζώδια επηρεάζει













Πραγματοποιείται στον άξονα  Κριού - Ζυγού, με συμμετοχή του Άρη, του Ουρανού, του Πλούτωνα και του Ερμή σε δυσαρμονικές όψεις. Αφορά τον σταυρό των παρορμητικών, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως και η επίδραση της είναι καταλυτική και δυσάρεστη.

Η σύμπτωση της έκλειψης θα διαταράξει την καθημερινή ζωή πολλών ανθρώπων και θα γίνει αιτία απώλειας ενεργείας, αύξησης της βίας, την θνησιμότητας και της οριστικότητας.
Αλλαγές, αιφνιδιασμοί και δυσκολίες είναι μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Όλα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν αν αντιμετωπιστούν με υπομονή, σύνεση και ρεαλισμό. Θα υπάρξουν αιφνίδια προβλήματα σε σχέσεις, τόσο προσωπικές όσο και κοινωνικές.

Σε γενικότερες γραμμές, δυσκολεύουν τα πράγματα στο πολιτικό επίπεδο όπως και στο οικονομικό. Θα υπάρξει ανησυχία στα χρηματιστήρια, αύξηση ατυχημάτων και ρήξη συνεργασιών. Στην Ελλάδα η κατάσταση θα επηρεαστεί από τα διεθνή γεγονότα που δεν προβλέπονται ευχάριστα αυτή την περίοδο.


Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/57303-kostas-lefakis-i-krisimi-panselinos-kai-ekleipsi-selinis-toy-aprilioy#ixzz2ywaeUkg2

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου