Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

11:26 π.μ.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια της Τετάρτης 2/4/2014












Κριός  
Εστιάστε στη δουλειά σας και μη δίνετε σημασία σε ιστορίες και διαμάχες που επιχειρούν να αποσπάσουν την προσοχή σας. Σήμερα αυτό που έχει αξία είναι η συγκέντρωση και η αφοσίωσή σας σε μία ιδέα ή έναν σκοπό.   Άνοδος στα οικονομικά σας, που συνδυάζεται με αλλαγή στον τρόπο που βλέπετε τα προσωπικά σας.    

Ταύρος
Μην υποτιμάτε τα υπονοούμενα, γιατί σήμερα έχουν ξεχωριστή σημασία στην επικοινωνία σας. Το γεγονός ότι κάποια πράγματα δεν λέγονται ευθέως, δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται να τα αναλύσετε και να τα λάβετε υπόψη.   Προσοχή στις επαφές σας με Αιγόκερους - θέλουν από εσάς περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να τους δώσετε.  

Δίδυμος  
Ακούστε προσεκτικά τι έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας, προτού ξεστομίσετε λόγια που δεν θα μπορέσετε να πάρετε πίσω. Βασιστείτε στο ένστικτό σας και αποφύγετε τις επιπολαιότητες.   Ο Κρόνος φέρνει ηρεμία στις επαγγελματικές σας σχέσεις, βοηθώντας σας να πιάσετε ξανά ένα πρότζεκτ που είχατε αφήσει στη μέση.  

Καρκίνος
Μερικές συμπεριφορές καταφέρνουν να σας φτάσουν στα άκρα σήμερα, αλλά δεν πρέπει να τις αφήσετε να επισκιάσουν τον βασικό σας στόχο. Διατηρήστε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις στο ακέραιο, αν δεν θέλετε να καταστραφούν τα σχέδιά σας.   Προσοχή σε όσα σας λένε οι αδελφικοί σας φίλοι (ειδικά αν ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου).  

Λέων
  Μην πιέζετε τις καταστάσεις που βλέπετε ότι δεν “τραβάνε”, ειδικά αν αυτές είναι ερωτικού χαρακτήρα. Καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους σ’ αυτή τη φάση, για να αποφύγετε συναισθηματικές εμπλοκές.   Σε θετική τροχιά τα οικογενειακά σας, μετά από μερικές συγκρούσεις που σας τάραξαν αρκετά. Βάλτε κι άλλο νερό στο κρασί σας.    

Παρθένος
Η σύγκρουση είναι αδύνατο να αποφευχθεί σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, γι’ αυτό προσπαθήστε να προετοιμαστείτε ψυχολογικά, για να τη διαχειριστείτε με ψυχραιμία.   Δώστε περισσότερη προσοχή σε θέματα υγείας και διατροφής, γιατί οι αντοχές σας τώρα δεν είναι απεριόριστες. Καιρός να κακομάθετε τον εαυτό σας και να προφυλαχτείτε από σωματικές και συναισθηματικές κακουχίες.  

Ζυγός  
 Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν σήμερα δεν καταλαβαίνουν απόλυτα το σκεπτικό σας, γι’ αυτό μην κάνετε το λάθος να τους μυήσετε στα απόρρητα μυστικά σας. Κάντε λίγη υπομονή και σύντομα θα καταφέρετε να εκφραστείτε όπως πρέπει.   Αλλαγές στα επαγγελματικά σας δεδομένα. Φροντίστε να έχετε πλήρη γνώμη, προτού κάνετε αποφασιστικές επιλογές.    

Σκορπιός  
Ο Δίας σας δίνει την αφορμή που χρειαζόσασταν για να κάνετε ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στον στενό σας κύκλο και να αποβάλετε όσους πρόδωσαν την εμπιστοσύνη σας. Μην υποκύψετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς.   Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες. Καλύτερα να διαχειριστείτε το χρήμα συντηρητικά σήμερα, για να μη σας βρει το αύριο απροετοίμαστους.

Τοξότης
  Σύγχυση επικρατεί τώρα στα ερωτικά σας, κυρίως επειδή οι δυνατότητές σας είναι περισσότερες απ’ ό, τι περιμένατε. Δώστε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο για να κατασταλάξει, χωρίς να βιαστείτε να αποφασίσετε.   Σε καλή φάση τα επαγγελματικά σας δρώμενα. Οι παρεξηγήσεις λύνονται και ο όγκος της δουλειάς μειώνεται αισθητά.    

Αιγόκερως
 Η πλανητική συγκυρία φέρνει εντάσεις στη σχέση σας, που ίσως είναι ενδεικτικές ενός βαθύτερου προβλήματος, το οποίο ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο. Δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας.   Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε μπρος μια αλλαγή στον προσωπικό σας χώρο, που σχεδιάζετε εδώ και καιρό.  

Υδροχόος
Προσοχή Υδροχόοι, τα επαγγελματικά σας περνούν από επικίνδυνο μονοπάτι σήμερα και καλά θα κάνετε να τα πάρετε στα σοβαρά. Πείτε ναι σε όποια πρόταση εγγυάται μονιμότητα και σταθερότητα.   Οι Αιγόκεροι είναι οι μόνοι που μπορούν να σας βοηθήσουν σε ένα συναισθηματικό πρόβλημα που ανακύπτει από το πουθενά. Εμπιστευτείτε τους.    

Ιχθύς  
Θετικά τα πρώτα σημάδια από μία επαγγελματική προσπάθεια που ξεκινήσατε πρόσφατα. Μην επαναπαυθείτε, όμως, οργανωθείτε προσεκτικά και εστιάστε στον βασικό σας στόχο.   Άνοδος στα οικονομικά σας, που οφείλεται εν μέρει και στην ευνοϊκή επίδραση του Ερμή. Μην γυρίζετε την πλάτη στο ερωτικό φλερτ, ακόμα κι αν δεν γίνεται με τους όρους σας.


Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου