Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

11:41 π.μ.
Εντυπωσιακές μονοκατοικίες και επιβλητικές επαύλεις, πλούσιες διακοσμήσεις με προσεγμένη αρχιτεκτονική. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των σπιτιών των διάσημων στο Holywood.













  • Elvis Presley:Στις  αρχές του ’60 το καθιστικό δωμάτιο του Elvis με ένα  μεγάλο καναπές με  υπόλευκο πλεκτό ύφασμα που το φώτιζαν μαξιλάρια από έντονο πορτοκαλί βελούδο. Λεπτομέρεια : Το πορσελάνινο ελεφαντάκι στο τραπεζάκι και τα κρόσσια στη μεσόπορτα.

  • Marilyn Monroe: Η Marilyn Monroe και ο δεύτερος σύζυγός της, συγγραφέας Arthur  Miller στο ακατάστατο και βρώμικο γκαράζ του κτήματός τους στο Roxbury του Connecticut. 

  • Sophia Loren : H εκθαμβωτική Sophia Loren  το 1964 στην κρεβατοκάμαρά της στη Villa Sara  λίγο έξω από τη Ρώμη, που αγόρασε το 1952 ο παραγωγός Carlo Ponti λίγο πριν παντρευτούν, και ανακαίνισε ο αρχιτέκτονας και σχεδιαστής κήπων Imerio Maffeis. Το εσωτερικό διακόσμησε ο ενδυματολόγος, σκηνογράφος Ezio Altieri.

  • Steve McQueen: O Steve McQueen περνάει ήσυχες στιγμές με τη σύζυγό του στη μοντέρνου σουηδικού στυλ κουζίνα τους στο σπίτι τους στο Hollywood.

  • Celine Dion: Η βίλα της Celine και του συζύγου της René είναι κτισμένη στο Jupiter Island της Φλόριντα και στοίχισε 20 εκατ. δολάρια. 

  • Olivia Newton-John

  • Sarah Jessica Parker


Η SJP και ο σύζυγος της Matthew Broderick διέθεταν αυτή τη πενταόροφη μονοκατοικία στο Greenwich Village.Το σπίτι διαθέτει 7 τζάκια και ένα ακόμα στην κουζίνα. Οι όροφοι συνδέονται με ευρύχωρες εσωτερικές σκάλες. Στο πρώτο και δεύτερο όροφο υπάρχουν τα σαλόνια, τα living room και οι κουζίνες ενώ ο τρίτος διαθέτει 3 υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες και τα μπάνια τους.


Ολόκληρος ο τέταρος όροφος είναι μια master suite με ένα θεαματικό μπάνιο πολλαπλές walk-in ντουλάπες και μια τεράστια βεράντα. Ο πέμπτος είναι η βιβλιοθήκη που οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα ενώ η ιδιοκτησία διαθέτει και ιδιωτικό κήπο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου