Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

4:17 μ.μ.
Μπορείτε εύκολα και γρήγορα και πάνω από όλα οικονομικά να φτιάξετε την δική σας αντιγηραντική αλλά και ενυδατική κρέμα χρησιμοποιώντας οικονομικά και φυσικά υλικά. 















ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ανακατέψτε ένα κουτάλι της σούπας ελαιόλαδο, ένα κουτάλι της σούπας μέλι και 1/2 κουτάλι της σούπας κανέλα. Αφού ανακαινίσετε καλά το μείγμα, με απαλές κινήσεις απλώστε το στο πρόσωπο σας και αφού το αφήσετε να δράσει για 20 λεπτά αφαιρέστε το με αρκετό νερό.


Τα φυτικά υλικά της κρέμας έχουν αρκετές ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα σας. Αρχικά το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε ολεικό και λινολεικό οξύ, συστατικά που ενυδατώνουν την επιδερμίδα αλλά κυρίως λειτουργούν ευεργετικά στο πρόβλημα της αντιγύρανσης. Στη συνέχεια το μέλι που είναι εμπλουτισμένο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και αντιβιοτικές του ιδιότητες αφού βοηθάει την επιδερμίδα να ενυδατωθεί και να ξεκουραστεί. Η κρέμα τελειοποιείται με την προσθήκη της κανέλας όπου η σύσταση της από αιθέρια έλαια, όπως η κινναμαλδεϋδη χαρίζει στην κρέμα ένα ιδιαίτερο άρωμα αλλά ταυτόχρονα προσφέρει στο δέρμα τις αντισηπτικές και αντιγυραντικές ιδιότητες που αναζητάει. 

  






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου