Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

10:25 π.μ.

 Φτιάχνεται εύκολα  και τρώγεται αργά!

Υλικά
1) 300 ml πηκτή κρέμα
2) 2 κουταλάκια του γλυκού ρούμι
3) 500 γραμμάρια βύσσινο σιρόπι και μερικά κερασάκια χωρίς κουκούτσι
4) 350 γραμμάρια mousse σοκολάτα
5) 50 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα σε ξύσμα για γαρνίρισμα.

Οδηγίες
1) Παίρνετε το μίξερ κα χτυπάτε την κρέμα. Σταδιακά ρίχνετε το ρούμι.
2) Όταν τα υλικά συνδυαστούν καλά σταματάτε.
3) Ξεκινάτε να σερβίρετε. Μία στρώση κρέμα, μία στρώση Mousse , μερικά κερασάκια, το σιρόπι μας και στο τέλος πασπαλίζετε με το ξύσμα από μάυρη σοκολάτα!


Καλή απόλαυση!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου